header image

Nico Dijkshoorn  LinkdIn

Nico DijkshoornDrs. N.A. Dijkshoorn, auteur van het boekje “Kreupelheid, zonder inzicht geen uitzicht” is de autoriteit op het gebied van kreupelheid.

Nico Dijkshoorn is zes jaar na zijn afstuderen werkzaam geweest als dierenarts (1970-1976) op de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht (onderwijs, patiënt behandeling en wetenschappelijk onderzoek).

Na deze periode heeft hij zich zelfstandig gevestigd in Zeist met een diergeneeskundige kliniek met veel specialistische disciplines.

De bijzondere aandachtsvelden orthopedie en neurologie zijn hier op hoog niveau ontwikkeld. Met een gedegen onderzoek is het mogelijk iedere kreupelheid terug te voeren naar een duidelijke oorzaak. Daardoor kan een doelgerichte behandeling worden ingezet, die bij de meeste honden exact en met garantie op succes kan worden uitgevoerd. Denk aan de succesvolle knieoperaties (meniscus/kruisband/patellaluxatie), de ellebooggewrichtsoperaties en de heupdysplasie-operaties die bij jonge- en oude honden verricht worden.

Wilt u weten hoe we uw huisdier kunnen helpen?

Neem contact met ons op via onderstaande manieren

telefoonnummer +31 30 200 68 90 email kreupelheid@dijkshoorn.com verstuur formulier Verstuur formulier